ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!!

Μόλις δέχθηκες την πρόταση από τον άντρα των ονείρων σου. Αν δε θέλεις ή δεν υπάρχουν λόγοι να ξεκινήσεις από τώρα να οργανώνεις το γάμο σου, μπορείς απλά να απολαύσεις τη μαγεία αυτής της περιόδου! Μοιράσου τη στιγμή σου με τους αγαπημένους σου… οικογένεια και κολλητούς … η ευτυχία σου είναι και δική τους ευτυχία!

Αρραβώνες ή όχι;

Ήρθε η ώρα να οργανώσετε τους αρραβώνες σας! Μία ωραία ευκαιρία να γνωριστούν οι γονείς σας, αν δεν έχουν γνωριστεί ήδη, να ανταλλάξετε βέρες και όρκους αγάπης ενώπιον τους ή απλά ανακοινώστε το και γιορτάστε το, είτε οργανώνοντας ένα τραπέζι με τους γονείς, είτε ένα party με τους κολλητούς!

 

Πάρε ιδέες

Είναι η ώρα να πάρεις ιδέες και έμπνευση από το πλούσιο υλικό που προσφέρεται στο internet. Ψάξε στο Pinterest, Instagram, Facebook …. ναι πολύ σωστά ξεκίνησες από το www.gettingmarried.gr , μπορείς εδώ να βρεις τα πάντα για το γάμο!

Πάρε ιδέες για χρώματα, υφάσματα, διακόσμηση …. ευτυχώς είναι πολύ νωρίς να αποφασίσεις από τώρα! Όσο περνάει ο καιρός θα είσαι πιο κοντά σε ό,τι σε αντιπροσωπεύει. Αν γενικώς δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τότε ξεκίνα να αποκλείεις ιδέες. Στο τέλος θα το βρεις!

 

Ξεκίνα με τα βασικά...

Πες I DO στην ολοκαίνουρια εφαρμογή της πλατφόρμας μας MY WEDDING CALENDAR και θα λαμβάνεις στα κατάλληλα χρονικά διαστήματα, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για την οργάνωση του γάμου σου!

Ξεκίνα ορίζοντας την ημερομηνία του γάμου σου και το μέρος!

Εκκλησία ή Δημαρχείο;

Πόλη ή νησί; Βουνό ή θάλασσα;

Δεξίωση ή Party; Μπορείς να τα συνδυάσεις ικανοποιώντας όλα τα γούστα;

Ό,τι και να αποφασίσεις ένα είναι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα γάμο σου, η καλή διάθεση, η θετική αύρα και αγάπη του ζευγαριού!

 

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ…

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!!!

 

By Alice

Διαβάστε επίσης

Παντρεύομαι!!!!5+1 βήματα για να ξεκινήσεις σωστά!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR