Είναι γεγονός, πέρασε η μαγευτική περίοδος μετά την πρόταση και ήρθε η συναρπαστική στιγμή που ξεκινάς να οργανώνεις το γάμου σου!! Είτε έχεις άπλετο χρόνο στη διάθεσή σου, είτε ο χρόνος σε πιέζει, αυτά που έχεις να οργανώσεις είναι εκεί και σε περιμένουν!

Όρισε ημερομηνία γάμου

Βάλε στο μυαλό σου κάποιες πιθανές ημερομηνίες και ξεκίνα την αναζήτηση! Αν γνωρίζεις από την αρχή την εκκλησία που θα γίνει το μυστήριο δεν έχεις παρά να κλείσεις μία από τις ημερομηνίες που είχες σκεφτεί. Αν πάλι δεν το γνωρίζεις μπορείς να συνδυάσεις την αναζήτηση της εκκλησίας με το χώρο που θα γίνει η δεξίωση. Μην ξεχάσετε όταν καταλήξετε στο χώρο της δεξίωσης, να συζητήσετε από την αρχή τις λεπτομέρειες για το τι σας παρέχει ο χώρος και το τι πρέπει να φροντίσετε μόνοι σας.

 Γάμος βέρα

Οργάνωσε τη σκέψη σου και ψάξε στοχευμένα

Ξεκινάς να σκέφτεσαι τι concept θέλεις να έχει ο γάμος σου, πριγκηπικό, αριστοκρατικό, vintage, νησιωτικό, rock …

Τι θέμα θα έχει ο γάμου σου; Εφόσον ορίσεις ένα θέμα τότε όλες σου οι αποφασίσεις θα στηρίζονται σε αυτό! Έτσι βάσει του θέματος μπορείς να σκεφτείς τι χρώματα σου αρέσουν αλλά και τι συνδυασμούς μπορείς να κάνεις ενδεχομένως. Τα λουλούδια που λατρεύεις μπορούν να ενταχθούν στο concept που έχεις επιλέξει; Μην ξεχνάς πάντα να ρωτάς τη γνώμη των ειδικών.

 

Δημιούργησε το αρχείο του γάμου σου

Οργάνωσε το γάμο σου στον υπολογιστή σου μέσα σε ένα φάκελο, εδώ μπορείς να αποθηκεύεις ό,τι σου άρεσε κατά την αναζήτησή σου και να ανατρέχεις όποτε χρειαστεί, δεν είναι αδύνατον να τα θυμάσαι όλα.

Επίσης πολύ ρομαντικό και θα σου μείνει είναι να προμηθευτείς ένα ημερολόγιο γάμου και να καταγράφεις εκεί τα πάντα για το γάμο σου. Υπάρχει πληθώρα ημερολογίων στο internet ή στα μεγάλα βιβλιοπωλεία.

Κάνε share τις σκέψεις και τα αρχεία σου στο μέλλοντα σύζυγό σου, έτσι θα  έχει μια εικόνα για το πως φαντάζεσαι την πιο όμορφη μέρα της κοινής σας ζωής, βάζοντας και εκείνος τη δική του πινελιά. Στο κάτω κάτω είναι ωραίο να μοιράζεσαι…

 γάμος calendar

WEDDING CALENDAR

 

Πες I DO στην νέα εφαρμογή του www.gettingmarried.gr ! Κάνε εγγραφή στο MY WEDDING CALENDAR και θα λαμβάνεις στα κατάλληλα χρονικά διαστήματα συμβουλές για το πώς να οργανώσεις το γάμο σου!

 

Budget

 

Καθορίστε τον προϋπολογισμός σας και αποφασίστε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας. Είναι τόσο μεγάλη η πληθώρα των υπηρεσιών γάμου που θα συναντήσεις, που είναι προτιμότερο να γνωρίζεις από την αρχή σε ποιες από αυτές θα διαθέσεις τα χρήματά σου.

 wedding planner

Wedding planner

 

Θα έχετε wedding planner? Είναι μια σημαντική απόφαση, η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τα επόμενα βήματά σας. Είναι γεγονός ότι η εμπειρία του wedding planner θα αποδειχθεί πολύτιμη διότι θα σας γλιτώσει χρόνο και άγχος. Στοιχεία πολύτιμα για την περίοδο που διανύεις και φυσικά για την ημέρα του γάμου. Αν όμως στο budget σας δεν μπορεί να αντέξει το κόστος αυτό υπάρχουν λύσεις. Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι να σε συμβουλεύσουν και να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς. Δεν έχεις παρά να μοιράσεις αρμοδιότητες…

 

By Alice

Διαβάστε επίσης

8 tips για να επιλέξεις το νυφικό των ονείρων σου

Γάμος & τάσεις για το 2018!

10 + 1 τάσεις για το νυφικό του 2018

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Reception

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR