Ο σωματότυπος της νύφης

Ήρθε η ώρα να επιλέξεις το ομορφότερο φόρεμα της ζωής σου! Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τον τύπο του φορέματος που θα ταιριάξει απόλυτα στο σωματότυπό σου και θα αναδείξει τα δυνατά σου σημεία. Αν δεν το ξέρεις ακόμα σου έχουμε τη λύση, δοκίμασε πολλά διαφορετικά στυλ και θα αποφασίσεις χωρίς να τα καταλάβεις!

 

Η εποχή

Έχοντας ως οδηγό την εποχή του γάμου σου και τις κολεξιόν που είναι διαθέσιμες στους οίκους που θα επισκεφτείς  και θα καταλήξεις σε αυτό που πάντα επιθυμούσες.

 

Η τοποθεσία

Η τοποθεσία που θα τελεστεί το μυστήριο καθορίζει πολλές αποφάσεις  που χρειάζεται να λάβεις για το γάμου σου. Έτσι η πόλη το χωριό, το βουνό και η θάλασσα από μόνα τους σε βάζουν σε διαφορετικές σκέψεις για το στυλ του νυφικού σου.

 

Το concept του γάμου

Το concept του γάμου λοιπόν καθορίζεται άμεσα από την τοποθεσία σε συνδυασμό με την επιθυμία του ζευγαριού. Έτσι μπορείς να διαλέξεις αν θα φορέσεις ένα πριγκιπικό νυφικό σε μία chic δεξίωση στην πόλη, ένα ρομαντικό νυφικό στην πλατεία του χωριού σε ένα παραδοσιακό γλέντι ή ένα αέρινο νυφικό δίπλα στη θάλασσα σε ένα αξέχαστο wedding party.

 

Τα χρώματα της νύφης

Το λευκό χρώμα σε φωτίζει, αλλά το ιβουάρ μπορεί να σε γλυκαίνει. Ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου και τον τύπο της επιδερμίδας σου θα επιλέξεις πιο χρώμα είναι το κατάλληλο για εσένα. Αν είσαι ανατρεπτικός τύπος μπορείς να φορέσεις το εναλλακτικό χρώμα που είχες φανταστεί.

 

Η διαίσθηση σου

Εμπιστεύσου τη! Δεν κάνει ποτέ λάθος! Όταν νιώσεις αυτό το μαγευτικό συναίσθημα ότι αυτό το νυφικό είναι για σένα… κλείστο! Αν δεν το κλείσεις δώσε του μια ακόμα ευκαιρία.

 

Το outfit του γαμπρού

Τι στυλ έχει το άλλο σου μισό και παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του νυφικού σου. Τη μέρα εκείνη θέλετε να υπάρχει αρμονία και όχι αντιθέσεις!!

 

Το budget σου

Δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το budget. Θα χρειαστεί να γνωρίζεις από την αρχή έρευνάς σου τα χρήματα που έχεις στη διάθεσή σου. Έτσι κερδίζεις χρόνο και αποφεύγεις άσκοπα ραντεβού, ενώ θα εξυπηρετηθείς καλύτερα από τους οίκους νυφικών.

 

By Alice

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Reception

Διαβάστε επίσης

10+1 Τάσεις για το νυφικό του 2018

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR