Είναι γεγονός, μιλώντας για ένα γάμο, όλα ξεκινούν και καταλήγουν στο νυφικό!! Είναι το αγαπημένο μας θέμα, όπως ξέρουμε ότι είναι και το δικό σας αγαπημένο. Δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε νυφικά και να ονειρευόμαστε εκείνη την ημέρα! Αφού λοιπόν σας δώσαμε τα 8 tips για να επιλέξεις το νυφικό των ονείρων σου, τώρα σας παρουσιάσουμε τις νέες τάσεις του 2018 για τα νυφικά.

Κάπες

Τα νυφικά φέτος συνοδεύονται από εντυπωσιακές κάπες. Είδαμε κάπες κυρίως σε διαφάνεια, η οποία αγκαλιάζει του ώμους ή εναλλακτικά εντυπωσιακές κάπες που ξεκινούν από τους ώμους και φτάνουν μέχρι κάτω. Οι νύφες της άνοιξης και του ερχόμενου χειμώνα έχουν τη δυνατότητα να περιορίσουν ο κρύο της εποχής. 

Εντυπωσιακά μανίκια

Τα μανίκια των νυφικών φέτος είναι μεγάλα, σε διάφορα σχέδια, διαφορετικές υφές και εντυπωσιάζουν. Εάν το στυλ που σε χαρακτηρίζει είναι το boho είναι σίγουρο ότι πρέπει να δοκιμάσεις αυτή την πρόταση!

 

Υπερμεγέθεις φιόγκοι

Οι φιόγκοι είναι ένα στοιχείο που έχουμε δοκιμάσει και αγαπάμε ιδιαίτερα πάνω σε ένα νυφικό. Οι υπερμεγέθεις φιόγκοι ήρθαν φέτος για να κλέψουν την παράσταση.

 

Ζώνες

Αν το δυνατό σας σημείο είναι η μέση σας, τότε μπορείτε να την τονίσετε κομψά με μία ζώνη και την  ημέρα του γάμου σας. Συνδυάστε τη ζώνη με το χρώμα του γάμου σας.

 

Κορσές

Ένα κλασσικό κομμάτι που κολακεύει τη σιλουέτα και συνδυάζεται με πολλές διαφορετικές φούστες.

 

Μαύρα στοιχεία

Οι σχεδιαστές των νυφικών  φέτος κάνουν μία τολμηρή πρόταση και προτείνουν μαύρες λεπτομέρειες στα νυφικά. Για τις νύφες που θέλουν να τολμήσουν αυτήν την εναλλακτική πρόταση είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν με την κομψότητα του αποτελέσματος.

Πέρλες

.... Είναι κλασσικές, είναι πολύτιμες, είναι υπέρκομψες. Στολίστε το νυφικό σας με λεπτομέρειες από πέρλες. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας φορώντας πέρλες στο λαιμό ή σκουλαρίκια πέρλες.

 

Ροζ nude

… Το λατρεύουμε και είναι τάση και στα νυφικά … αν δεν είστε λάτρεις του λευκού ή του ιβουάρ νυφικού .. τολμήστε ένα ροζ nude νυφικό. Είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί. Είναι εύκολο μετά να το μετατρέψετε σε φόρεμα και έτσι έχετε τη δυνατότητα να το ξαναφορέσετε!

 

Off the shoulder νυφικό

Τα off the shoulder, ρομαντικά νυφικά που ήρθαν για να μείνουν, αναδεικνύουν την ομορφιά της νύφης.

 

3D λουλούδια

Τα τρισδιάστατα λουλούδια στολίζουν και φέτος τα νυφικά, δίνουν χαρακτήρα και εντυπωσιάζουν για άλλη μία χρονιά.

Βαθύ ντεκολτέ

Στις πασαρέλες έκλεψαν την παράσταση τα νυφικά με βαθύ ντεκολτέ, είναι τολμηρά και τονίζουν πολύ όμορφο μία νύφη με ωραίο κορμό.  

By Alice

Photo credits: Pinterest

Βρες αυτό που ψάχνεις

Bride

Διαβάστε επίσης

Γάμος & τάσεις για 2018

Παντρεύομαι!!!! 5+1 βήματα για να ξεκινήσεις σωστά!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR