Υποδεχτήκαμε τη νέα χρονιά γεμάτες λάμψη, αγάπη, όνειρα και ένα πολύ απαιτητικό, αλλά συνάμα μαγευτικό project, αυτό του γάμου σας. Έτσι λοιπόν ψάξαμε, συμβουλευτήκαμε τους ειδικούς του χώρου στην εγχώρια και την παγκόσμια αγορά και σας παρουσιάζουμε τις νέες τάσεις του γάμου για το 2018.

Ultra Violet purple το χρώμα του 2018

Αυτό είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει στους γάμους αυτής της χρονιάς. Μπορείτε να εντάξετε όλες τις αποχρώσεις του μωβ λοιπόν στην ανθοδέσμη σας, στις συνθέσεις των τραπεζιών, τις οποίες επιβάλλεται να αναμείξετε και άλλα έντονα χρώματα έτσι ώστε να πετύχετε το εκκεντρικό στοιχείο στη δεξίωσή σας. Λεπτομέρειες του μωβ μπορείτε να εντάξετε σε προσκλητήρια, μπομπονιέρες και στη διακόσμηση της εκκλησίας και της δεξίωσης. Τα αγαπημένα μας σε αποχρώσεις μωβ λουλούδια είναι οι πανέμορφες παιώνιες, οι πασχαλιές με το μεθυστικό άρωμα, η καθόλα χρήσιμη και ευωδιαστή λεβάντα, ο επιβλητικός υάκινθος.

 

 

Μεταλλικά στοιχεία

Στοιχεία από χαλκό κυρίως και χρυσό βέβαια κάνουν την εμφάνισή τους και μπορούν να ενταχθούν εύκολα στη διακόσμηση του γάμου σας. Χάλκινα μαχαιροπήρουνα, χάλκινες καρέκλες (αν έχετε αυτή την επιλογή), minimal χάλκινα διακοσμητικά δοχεία για το τραπέζι των ευχών ή το candy bar αναδεικνύονται στο φως ενώ προσδίδουν μια ήσυχη και chic άποψη.

 

 

Συνθέσεις από τον ουρανό…

 

Φέτος σας δίνεται η ευκαιρία να εντυπωσιάσετε στη δεξίωση του γάμου σας με έναν πρωτότυπο τρόπο. Ξεχάστε τις ανθοσυνθέσεις στο γαμήλιο τραπέζι, αλλά κρεμάστε ανθοσυνθέσεις πάνω από το γαμήλιο τραπέζι και πλαισιώστε την οικογένειά σας με τα αγαπημένα σας λουλούδια.

 

 

Candy bar

Ναι είναι αυτή η τάση που έχει ξεκινήσει τελευταία και έχει γίνει εμμονή. Διαλέξτε τα αγαπημένα σας γλυκά, καθώς και τα γλυκά γάμου που είναι πολλά macarons, μπεζέδες, δίπλες, αμυγδαλωτά, cookies, εννοείται πολλές διαφορετικές γεύσεις κουφέτων (αν καταφέρετε να διαλέξετε) και μεθύστε τους καλεσμένους σας με γερές δόσεις ζάχαρης. Συνοδεύστε τα με το αγαπημένο σας λικέρ.

 

 

Minimal χώροι

Οι χώροι τείνουν να διαμορφώνονται σε απλές γραμμές. Για τη διακόσμησή τους  χρησιμοποιούνται καθρέφτες, γυάλινες επιφάνειες και γυάλινα στοιχεία αφήνοντας το φως να τα διαπερνά. Έτσι κυριαρχεί το φως και η minimal κομψότητα.

 

 

Καλεσμένοι

Είναι αλήθεια τα τελευταία χρόνια τα ζευγάρια έχουν περιορίσει τη λίστα των καλεσμένων τους. Και αυτό γιατί θέλουν να μοιραστούν και να ζήσουν αυτή τη μέρα μόνο με τους πολύ αγαπημένους τους. Τολμήστε το είναι πολλά τα θετικά..

 

Το αγαπημένο μας…

Νυφικό

Είναι και φέτος στη μόδα τα έντονα τρισδιάστατα ρομαντικά λουλούδια.

Τα νυφικά φέτος φορούν εντυπωσιακά, υπερμεγέθη μανίκια.

Τα νυφικά συνοδεύονται φέτος από εντυπωσιακές κάπες. Ας το σκεφτούν οι νύφες της άνοιξης και του ερχόμενου χειμώνα, που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον παράγοντα κρύο.

Τα εντυπωσιακά και ελκυστικά v-neck νυφικά είναι στη μόδα. Δοκιμάστε τα.

Το ρομαντικό και κομψό off shoulder νυφικό είναι εδώ για να αναδείξει την ομορφιά σας.

Τέλος για τις τολμηρές και εναλλακτικές νύφες, οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές παγκοσμίως προτείνουν να εντάξετε μαύρες λεπτομέρειες στην εμφάνισή σας.

 

Οι τάσεις προτείνουν, εσείς όμως αποφασίζετε και τις προσαρμόζετε στη δική σας μέρα όπως την έχετε ονειρευτεί!!!

 

 By Alice

Photo credits: Pinterest

Διαβάστε επίσης

10+1 Τάσεις για το νυφικό του 2018

Σου έκανε πρόταση ο άντρας της ζωής σου!!!Και τώρα;

Παντρεύομαι!!!!5+1 βήματα για να ξεκινήσεις σωστά!

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR