Η γιορτή της γυναίκας πλησιάζει και αφού είμαστε όλες περιορισμένες λόγω καραντίνας, τι πιο ωραίο να κάνουμε μια spa περιποίηση σπίτι μας! Εξασφαλίστε λοιπόν λίγο χρόνο μόνο για εσάς, φτιάξτε ατμόσφαιρα ανάβοντας κεριά και βάζοντας χαλαρωτική μουσική και ξεκινήστε!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Detox ρόφημα

Ξεκινήστε την περιποίηση φτιάχνοντας ένα ρόφημα τόνωσης και αποτοξίνωσης του οργανισμού! Θα πάρετε ένα μικρό κομμάτι από ρίζα ginger, την κόβετε σε μικρά κομμάτια και την βράζετε για όση ώρα χρειαστεί προκειμένου να βγάλει τους χυμούς του. Σερβίρετε σε μια κούπα με μέλι και λίγο στημένο λεμόνι. Το ρόφημα αυτό αποτοξινώνει τον οργανισμό, τονώνει το ανοσοποιητικό και δρα κατά της κυτταρίτιδας.

 

Μαλλιά

Λιώνετε σε ένα μπωλ 1 ώριμο αβοκάντο, 1 ώριμη μπανάνα και ανακατεύετε με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Εφαρμόζετε τη μάσκα από τις ρίζες των μαλλιών έως τις άκρες αφήνετε για 30’ και ξεβγάζετε καλά.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Πρόσωπο

Θα ξεκινήσουμε την περιποίηση του προσώπου με απολέπιση. Ανακατεύετε 3 κουταλιές της σούπας καφέ φίλτρου και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και εφαρμόστε το scrub κάνοντας κυκλικές και απαλές κινήσεις. Ξεπλένετε με χλιαρό νερό και στεγνώνετε ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα. Με τον τρόπο αυτό απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα.

Αμέσως μετά ανακατεύετε 2 ασπράδια αυγού και τα εφαρμόζετε στο πρόσωπο για περίπου 15’ ξεπλένετε με χλιαρό και στεγνώνετε ταμποναριστά. Το αποτέλεσμα μια πλήρως ανανεωμένη, νεανική και πιο σφριγηλή επιδερμίδα!

 

Ολοκληρώστε την περιποίηση με ένα χαλαρωτικό μπάνιο κάνοντας απολέπιση σώματος με ένα γάντι του Kessa και το αγαπημένο σας αφρόλουτρο!

 

Ιδανική περιποίηση για όλες τις γυναίκες πόσο μάλλον για τις μελλοντικές νύφες!!!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Kisses

Alice

 

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

Tips Διακόσμησης του χώρου για την προετοιμασία της νύφης!

Περιποίηση Νύφης στο Σπίτι!

9 tips για την καλύτερη επιλογή νυφικού!!

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου