• Βρίσκεστε εδώ:
  • Blog

6 λόγοι που θα σας πείσουν να φτιάξετε το δικό σας Wedding site

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Η δημιουργία ενός Wedding site στο εξωτερικό έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στη διοργάνωση ενός γάμου! Σταδιακά αυτή η τάση αρχίζει να εισάγετε και στην Ελλάδα και μάλιστα με ευφάνταστους τρόπους.

Για όλες τις νύφες και τους γαμπρούς που είναι λάτρεις της ψηφιακής τεχνολογίας, που ακολουθούν όλα τα καινούρια trends και έχουν την τάση να ξεχωρίζουν, σας δίνουμε λίγους ακόμα λόγους για να ξεκινήσετε τώρα να ετοιμάζετε το Wedding site σας!

 

Details

Ανεβάστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν στον γάμο σας συγκεντρωμένες και εύκολα προσβάσιμες από όλους. Πρώτα από όλα κοινοποιήστε το Save The Date.

Κερδίστε πολύτιμο χρόνο από το να εξηγείτε την τοποθεσία του γάμου, βάζοντας απλά ένα χάρτη.

 

The story

Διηγηθείτε την ιστορία της γνωριμίας σας με όποιο τρόπο θέλετε και κοινοποιήστε τη στους καλεσμένους σας μέσω του wedding site σας. Μέχρι την ημέρα του γάμου σας θα έχουν έρθει πιο κοντά σας.

γαμπρός νύφη

 

Destination Wedding

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε, εάν οργανώνετε το γάμο σας στο νησί ή στο χωριό σας ένα Wedding site θα αποτελέσει κομβικό εργαλείο για να επικοινωνήσετε τις πληροφορίες για τη διαμονή των καλεσμένων σας, για την ημέρα του γάμου αλλά και για τα events που θα προηγηθούν και θα ακολουθήσουν της μεγάλης μέρας του γάμου.

Οι καλεσμένοι σας θα το λατρέψουν!

 

Τα highlights του γάμου

Επικοινωνήστε τα highlights του γάμου με τους καλεσμένους σας και είναι σίγουρο ότι θα τους κάνετε να ανυπομονούν για τη αυτή τη μέρα.

Tip εννοείται κρατήστε και κάτι για έκπληξη.

 

Φωτογραφικό υλικό

Μοιραστείτε όλες τις φωτογραφίες και τα video του γάμου με συγγενείς και φίλους. Δώστε την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να ανεβάσουν στο Wedding site σας το πολύτιμο υλικό που κρατούν από εκείνη τη μέρα και εμπλουτίστε το γαμήλιο άλμπουμ σας!!

 

Αναμνηστικό

Το Wedding site σας μπορεί να μείνει πάντοτε online σαν ένα υπέροχο αναμνηστικό, να σας υπενθυμίζει τις όμορφες στιγμές που ζήσατε.

 

 

Αν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας Wedding site αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο, επικοινωνήστε με τους Red Panda και εκείνοι με την αμεσότητα, τον επαγγελματισμό και τη δημιουργικότητα που τους διακρίνει θα καταφέρουν να αποτυπώσουν ακριβώς αυτό που είχατε στο μυαλό σας για το δικό σας Wedding Site!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

By Alice

 

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

Διαβάστε επίσης

Γάμος & τάσεις για 2018

SAVE THE DATE!

Παντρεύομαι!!!!5+1 βήματα για να ξεκινήσεις σωστά!

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR