Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει … οργανώνετε τις σκέψεις, τη φαντασία σας, ψάχνετε σε εκθέσεις, internet, περιοδικά γάμου! Πολλές φορές όλο αυτό φαντάζει χαοτικό, αλλά δεν είναι ... Είναι απλά η αρχή !!

Για αυτό κι εμείς θα σας μιλήσουμε για αυτούς τους ''τύπους'' που είναι πολύ οργανωτικοί, μπορούν να σας ακούσουν με προσοχή, έχουν πολύ ωραίες ιδέες και εμπειρία στο χώρο του γάμου και μπορούν να προσαρμόσουν όλα αυτά στο concept του γάμου που φαντάζεστε!

Αυτοί είναι οι Wedding planners!!

Για ποιους λόγους λοιπόν ένας Wedding Planner είναι απαραίτητος για την οργάνωση του γάμου σας!

 

Γάμος στο νησί ή στο χωριό

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το γεγονός ότι αποφασίσατε με τον αγαπημένο σου, να παντρευτείτε στο αγαπημένο σας μέρος, είτε είναι το νησί σας, είτε είναι το χωριό σας. Αυτό σημαίνει αυτόματα οργάνωση για τα πάντα εκτός έδρας και μετακίνηση όλων των καλεσμένων για τουλάχιστον δύο ημέρες. Χρειάζεστε κάποιον να φροντίσει και την οργάνωση του γάμου αυτού καθ’ευατόν αλλά και την οργάνωση του ταξιδιού των καλεσμένων σας.

 

Ιδέες

Είναι σίγουρο, είτε από ενθουσιασμό, είτε από περιέργεια, ότι θα ψάξετε αρκετά και θα ανακαλύψετε πολλές ιδέες που θα θέλετε να κάνετε δικές σας. Απευθυνόμενοι όμως σε ένα Wedding Planner να είστε σίγουροι ότι θα έχετε ακόμα περισσότερες ιδέες στη διάθεσή σας, προσαρμοσμένες στις μεγαλύτερες τάσεις του γάμου και στο στυλ που εσείς θέλετε να έχει ο γάμος σας! 

 

Εμπειρία

Η εμπειρία ενός Wedding Planner είναι αυτή που θα σας δείξει τον τρόπο που θα πρέπει να οργανωθούν όλα και σε τι χρονικό διάστημα! Οπότε ο Wedding Planner προσαρμόζεται στις καταστάσεις και εσείς αφού τον επιλέξατε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε. Όπως και να το κάνουμε αυτοί είναι οι ειδικοί του χώρου!

 

No stress

Τον παράγοντα άγχος λίγοι άνθρωποι τον πολεμούν μόνοι τους και επειδή εμείς θέλουμε να απολαύσετε αυτό το όμορφο ταξίδι της προετοιμασίας, αλλά κυρίως της ημέρας του γάμου θα προτείναμε να μοιραστείτε το όποιο άγχος σας δημιουργείται με τον άνθρωπο που θα επιλέξετε εσείς να οργανώσει την ημέρα σας.

 

No time

Είστε πολυάσχολοι, το αποφασίσατε αργά, νομίζατε ότι είχατε χρόνο και τελικά πέσατε έξω. Υπάρχει λύση!! Ο Wedding Planner τα έχει όλα έτοιμα για εσάς!! Σας προτείνει και εσείς αποφασίζετε!

 

Ο δικός σας άνθρωπος

Το ξέρουμε όλοι έχουμε τους αγαπημένους ανθρώπους, είτε αυτοί λέγονται οικογένεια, είτε είναι κολλητοί φίλοι, οι οποίοι είναι εκεί να σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστεί! Δεν είναι όμως ειδικοί και πολλές φορές δεν θα δώσουν τη λύση που χρειάζεται. Ο Wedding planner αυτή την περίοδο της ζωής σας είναι ο δικός σας άνθρωπος, με τον οποίον μπορείτε να μοιράζεστε ό,τι σας απασχολεί και να σας δίνει την λύση που χρειάζεστε σε οτιδήποτε προκύψει.

 

 

Απλά δεν το έχετε

Δεν χρειάζεται να νιώθετε περίεργα αν δεν είσαστε τέρατα οργάνωσης (μπορούμε να σκεφτούμε πολλούς που δεν είναι) και καταλαβαίνετε ότι όλο αυτό σας ξεπερνά. Παρέα με ένα Wedding Planner όλα θα είναι πιο εύκολα και είναι σίγουρο ότι ζήσετε με πολύ όμορφο τρόπο την περίοδο οργάνωσης αλλά και την ημέρα του γάμου σας.

By Alice

Photo credits: Pinterest

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Διαβάστε επίσης

Γάμος & τάσεις για 2018

SAVE THE DATE!

Παντρεύομαι!!!! 5+1 βήματα για να ξεκινήσεις σωστά!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR