• Βρίσκεστε εδώ:
  • Blog

Για ποιους λόγους δεν πρέπει να λείπει από την οργάνωση του γάμου σας

 

Οι λόγοι είναι πολλοί, ενδεικτικά όμως οι παρακάτω θα σας πείσουν για να στείλετε το δικό σας Save The Date.

 

Ανακοίνωση της πρότασης

 

Η αποστολή μιας παραδοσιακής ανακοίνωσης σε συγκεκριμένη λίστα αγαπημένων σας ανθρώπων που θα είναι και οι μελλοντικοί προσκεκλημένοι του γάμου σας, είναι μια κίνηση γνήσια και αυθεντική για να επικοινωνήσετε το event.  

Το γεγονός είναι ένα !!! Παντρεύεσαι !!! Μια είδηση για τον γάμο σου που έχει συγκεκριμένη ημερομηνία και μέρος είναι το λιγότερο που μπορείς να επικοινωνήσεις.

 

Ενθαρρύνει τους καλεσμένους να οργανωθούν για το γεγονός

 

Σε δημοφιλείς προορισμούς, ιδίως τις εποχές με υψηλή ζήτηση στην Ελλάδα, πολλά ξενοδοχεία για να προχωρήσουν σε ομαδικές κρατήσεις δωματίων μπορεί να χρειαστούν έως και 120 ημέρες πρότερη επικοινωνία και προκαταβολή. Δεδομένου τώρα ότι τα προσκλητήρια βγαίνουν 6 έως 8 εβδομάδες πριν από το γάμο, μπορείτε να δείτε εύκολα που ξεκινάνε οι δυσκολίες στην οργάνωση εάν δεν έχει σταλεί η Save The Date ενημέρωση, η οποία θα ενθαρρύνει τους καλεσμένους να κάνουν κράτηση δωματίων και πτήσεων ή απλά να δεσμεύσουν εκείνη τη μέρα για εσάς.

 

Η πρώτη εικόνα της αισθητικής του γάμου σας

 

Θέτει τον ύφος και το κοινό στυλ του ζευγαριού μέσα από μία διασκεδαστική, λιγότερο επίσημη και ευχάριστη εναρκτήρια επικοινωνία. Μοιράζεστε τα νέα της ημερομηνίας του γάμου σας με τους καλεσμένους σας, ενώ ταυτόχρονα τους δίνετε μια πρώτη γεύση για το ύφος το γάμου σας...

 

 

Διαμορφώνετε μία πρώτη λίστα καλεσμένων

 

Θα μείνετε πραγματικά έκπληκτοι από τον αριθμό των ατόμων που θα σας απαντήσουν και θα σας δώσουν πληροφορίες πολύ χρήσιμες για την οργάνωση μιας πρώτης  λίστας καλεσμένων. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο να επιστήσουμε την προσοχή σας, μην θεωρήσετε αυτές τις πρώτες ανταποκρίσεις των καλεσμένων σας δεσμευτικές, γιατί ΔΕΝ είναι. Όσο πλησιάζει η μέρα του γάμου σας πολλές αλλαγές θα προκύψουν.  Η επίσημη απάντηση των καλεσμένων έρχεται συνήθως σε συνέχεια των γαμήλιων προσκλητηρίων.

 

 

Κερδίζετε πολύτιμο χρόνο

 

Βάζετε ένα τέλος σε όλες εκείνες τις ερωτήσεις σχετικά με την ημερομηνία και τον χώρο που θα τελεστή το μυστήριο, καθώς αυτές θα έχουν πλέον απαντηθεί. Έχοντας τελειώσει με το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα, αυτό της οριστικοποίησης ημερομηνίας και τοποθεσίας, γίνεται η αρχή για να απολαύσετε όλη την χαρά του να το ανακοινώσετε και να μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους αυτό το υπέροχο ταξίδι. Αυτή η γιορτή θα αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα όταν αμέσως κιόλας αρχίσουν και επιστρέφουν οι απαντήσεις στην πρόσκλησή σας. Τον πολύτιμο χρόνο που θα κερδίσετε έχοντας ενημερώσει μαζικά για τα νέα σας θα μπορέσετε να τον αξιοποιήσετε για το επόμενο στάδιο της οργάνωσης του γάμου σας.

 

Πες I Do στη νέα εφαρμογή MY WEDDING CALENDAR κι εμείς θα σου θυμίσουμε πότε θα στείλεις το δικό σου Save the date!

 

By Alice

Διαβάστε επίσης

Σκέψεις πριν στείλεις Save The Date...

Παντρεύομαι!!!!5+1 βήματα για να ξεκινήσεις σωστά!

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR