Ακόμα να αποφασίσετε αν είναι απαραίτητο να στείλετε Save The Date;;

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Γάμος εκτός…

Σίγουρα είναι, εάν ο γάμος σας θα γίνει σε κάποιο νησί, χωριό ή τέλος πάντων εκτός του τόπου κατοικίας σας και των καλεσμένων σας ή τυχαίνει η ημερομηνία του γάμου σας να πέφτει πάνω σε κάποια από τις αργίες που όλοι περιμένουν!! Όσο πιο σύντομα τους ενημερώσετε, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες οι αγαπημένοι σας καλεσμένοι να οργανώσουν από νωρίς ένα όμορφο 3ήμερο για να γιορτάσουν μαζί σας αυτή τη μέρα!

 

Ο χρόνος της αποστολής του Save The Date

Σε συνέχεια των παραπάνω … εάν ο γάμος είναι εκτός τόπου κατοικίας είναι καλύτερα να ενημερώσετε σχετικά έγκαιρα, 8 μήνες πριν είναι αρκετός χρόνος, έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας να κάνουν τις κρατήσεις τους πριν αρχίσουν να παρουσιάζονται τα γνωστά θέματα περιορισμένης διαθεσιμότητας. Εάν πάλι ο γάμος γίνει στον τόπο κατοικίας, ενημερώστε τους καλεσμένους σας 6 μήνες πριν.

 

Οι καλεσμένοι…

Ενώ ακόμα ξεκινάτε τις προετοιμασίες, σίγουρα υπάρχουν κάποια άτομα που δε θα θέλατε με τίποτα να λείπουν από κοντά σας τη μέρα εκείνη. Μην χάνετε χρόνο, τοποθετήστε τους πρώτους στη λίστα των καλεσμένων και στείλτε τους Save The Date ….

 

Κοινοποίησε τις λεπτομέρειες!

Στέλνοντας το Save The Date φρόντισε να συμπεριλάβεις απαραίτητα την ημερομηνία του γάμου, την τοποθεσία, το χώρο της δεξίωσης και τα ονόματά σας! Εάν έχετε σκοπό να φτιάξετε το wedding site του γάμου σας, είναι μια καλή ευκαιρία να το γνωστοποιήσετε με το STD!

 

Βάλε φαντασία!!

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στο γάμο σου, διότι η φόρμα του Save The Date που θα σταλεί σαν πρόσκληση ή ηλεκτρονικά, θα δώσει τα πρώτα δείγματα αισθητικής του γάμου σας! Σας δίνεται η δυνατότητα να μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας το θέμα του γάμου, το χρώμα του γάμου σας και ίσως κάποια από τα event που ετοιμάζετε για εκείνους!!

Πες I Do στη νέα εφαρμογή  MY WEDDING CALENDAR  κι εμείς θα σου θυμίσουμε πότε θα στείλεις το δικό σου Save the date!

 

By Alice

Photo credits: Pinterest

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

Διαβάστε επίσης

Γάμος & τάσεις για 2018

SAVE THE DATE!

Παντρεύομαι!!!!5+1 βήματα για να ξεκινήσεις σωστά!

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος