autumn wedding trends

Σας έχουμε μιλήσει για τις Γαμήλιες τάσεις του 2018, τις κρατάμε και πάμε να δούμε τι θα δούμε στους γάμους του φθινοπώρου!!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Γαμήλια τούρτα

Η γαμήλια τούρτα γίνεται όσο πιο minimal γίνεται. Τι εννοούμε; Η τάση προστάζει τούρτα χωρίς επικάλυψη ή μια πολύ ελαφριά στρώση αυτής έτσι ώστε να φαίνεται το εσωτερικό της. Μικραίνει σε μέγεθος και ο στολισμός μπορεί να γίνει με φρέσκα λουλούδια ή φρούτα εποχής.

   

 

Φρέσκα φρούτα

Τα φρέσκα φρούτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη διακόσμηση του χώρου και να δώσουν χρώμα, το ίδιο φρούτο όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φαγητό, στο γλυκό και στο ποτό που θα προσφέρετε και έτσι θα υπάρχει μια συνοχή.

 

Διακόσμηση τραπεζιών

Εναλλακτικά από τα φρέσκα φρούτα στη διακόσμηση των τραπεζιών της δεξίωσης, λόγω εποχής μπορείτε να εντάξετε κλαδιά δέντρων με αποξηραμένα φύλλα, τα οποία θα διακοσμήσετε ανάλογα. Εφόσον επιθυμείτε κάτι πιο εντυπωσιακό για το κέντρο των τραπεζιών διαλέξτε υπερμεγέθη κηροπήγια και δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους σας.

 

Λουλούδια του φθινοπώρου

Εάν παρόλα αυτά έχετε ονειρευτεί η διακόσμηση του γάμου να αποτελείται από φρέσκα λουλούδια το φθινόπωρο ευδοκιμούν υπέροχα λουλούδια!!

Οι πανέμορφες ντάλιες, τα εντυπωσιακά ηλιοτρόπια, το ρείκι με το ιδιαίτερο σχήμα του και τα old time classic τριαντάφυλλα είναι κάποιες από τις επιλογές σας!

 

Χαλκός

Ο χαλκός ήρθε για να παραμείνει αυτή τη χρονιά και δίνει στις φθινοπωρινές τάσεις λίγο από τη λάμψη του. Συνδυάστε το χαλκό, με το χρώμα της χρονιάς που δεν είναι άλλο από το Ultra Violet Purple και εντυπωσιάστε πρωτότυπα τους καλεσμένους σας.

 

Food & drink station 

Αγαπημένο trend του φθινοπώρου αλλά από ότι φαίνεται και της επόμενης χρονιάς είναι τα food & drink stations. Εντάξτε στη δεξίωσή σας ξεχωριστούς χώρους που θα προσφέρετε κάτι ξεχωριστό, πρωτότυπο, θεματικό ή παραδοσιακό του τόπου σας για τους καλεσμένους σας. Για παράδειγμα ένα coffee station θα εκτιμήσουν πολλοί από τους καλεσμένους σας, ένα beer station θα διασκεδάσει πολλούς από αυτούς και ένα candy ή donuts station θα ξετρελάνει ακόμα περισσότερους. Δημιουργήστε πολλές μικρές εμπειρίες για τους καλεσμένους και κάντε τη βραδιά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

 

By Alice

Photo source: Pinterest

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

Bridal beaute μετά το καλοκαίρι

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

Γάμος & τάσεις για 2018

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR