Minas tou melitos

Το ταξίδι του μέλιτος για ένα ζευγάρι είναι ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της οργάνωσης ενός γάμου. Σημαντικό είναι να αποφασίσετε το πού θα πάτε, αλλά και το πότε θα φύγετε!!

Πότε θα αναχωρήσετε λοιπόν για το μήνα του μέλιτος??

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Αναχώρηση αμέσως μετά το Wedding Party!

Και μόνο που το σκέφτεσαι σε πιάνει ενθουσιασμός! Επιμηκύνετε το ρομαντισμό της ημέρας του γάμου και φεύγετε για τα αεροδρόμιο αμέσως μετά το τέλος αυτής της τόσο ξεχωριστής ημέρας! Θα πρέπει να έχετε φροντίσει να είναι όλα προγραμματισμένα στην εντέλεια διότι τις τελευταίες ημέρες πριν το γάμο θα έχετε πολλά να σκεφτείτε!!  

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Αναχώρηση την επόμενη μέρα του γάμου!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι την ημέρα του γάμου θα το δώσετε όλα, οπότε μια μέρα ξεκούρασης είναι σίγουρα χρήσιμη. Έτσι αν αποφασίσετε να φύγετε μια μέρα μετά από την ημέρα του γάμου θα έχετε χρόνο να ξεκουραστείτε, να δείτε τους δικούς σας ανθρώπους και να μοιραστείτε από κοντά μαζί τους την εμπειρία σας για αυτή την ημέρα και να λάβετε και το ανάλογο feedback!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Αναχώρηση μερικές εβδομάδες ή μήνες μετά του γάμο!

Τελειώνοντας αυτή η απαιτητική περίοδος της οργάνωσης ενός γάμου θα λέγαμε ότι δεν είναι απαραίτητο ο μήνας του μέλιτος να γίνει αμέσως μετά το γάμο. Πολλά ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν του ταξίδι τους κάποιες εβδομάδες ή και μήνες μετά. Έτσι σίγουρα έχουν το χρόνο να ξεκουραστούν, αλλά και να οργανώσουν καλύτερα ένα όμορφο ταξίδι του μέλιτος. Επιπλέον ανάλογα με τον προορισμό που επιλέγει κανείς υπάρχουν συγκεκριμένες περίοδοι του χρόνου που ενδείκνυται να ταξιδέψει κανείς!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Mini honeymoon

Είναι μια ωραία ιδέα και εξυπηρετεί σε πολλές περιπτώσεις να οργανώσετε ένα mini ταξίδι του μέλιτος και ειδικά για όλους όσους ζουν στην Ελλάδα! Αμέτρητοι προορισμοί, εύκολη πρόσβαση και μια ξεχωριστή ομορφιά για τον κάθε τόπο που θα επιλέξει κανείς! Οργανώνεται εύκολα, έχετε χρόνο να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και κάτι να περιμένετε… το μεγάλο ταξίδι του μέλιτος!!

 

Καλό σας ταξίδι!!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

By Alice

 

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

5 Top προορισμοί για το μήνα του μέλιτος!!

Γάμος & τάσεις 2019!!!

Living Coral-Το χρώμα του 2019!!

Πρωτόκολλο για το προσκλητήριο του γάμου!!

Tips για το προσκλητήριο του γάμου!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR