Γιατί μας αρέσουν οι γάμοι τα Χριστούγεννα!

Μετά από ένα σερί γάμων μέσα στο καλοκαίρι θαυμάζοντας αέρινα νυφικά και ανοιχτόχρωμα μπλε κουστούμια, ταξιδεύοντας στα νησιά και αγναντεύοντας ολόλευκα μικρά ξωκλήσια να βρέχονται από το κύμα, ζώντας το πάρτυ των νεόνυμφων να συναντά την ανατολή του ηλίου έχουμε μείνει με μία πολύ γλυκιά γεύση στο στόμα!

Και όμως ήρθε το φθινόπωρο και παραλαμβάνουμε το πρώτο προσκλητήριο χειμωνιάτικου γάμου!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Τελικά είναι πολλοί οι γάμοι κοντά και γύρω από τα Χριστούγεννα και καταλήξαμε ότι μας αρέσουν πολύ! Γιατί;

Γιατί επιτέλους μπορούμε να χορέψουμε όλα τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που όλα αυτά τα χρόνια ακούμε στο ραδιόφωνο και τα τραγουδάμε οδηγώντας! Για αυτό το λόγο καλούμε όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια του χειμώνα να τα εντάξουνε στην playlist του γάμου τους.

Γιατί μπορούμε να στολίσουμε πολλά μικρά και μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα για να διακοσμήσουμε το χώρο της δεξίωσης και να μην είναι υπερβολή!!Θα το χαρούν μικροί και μεγάλοι προσκεκλημένοι!

Μία ωραία ιδέα θα ήταν αντί για τραπέζι των ευχών να στολίζατε το δέντρο των ευχών στο δικό σας γάμο και δώστε την ευκαιρία στους προσκεκλημένους σας, να κρεμάσουνε για εσάς τις πιο θερμές ευχές τους!

Γιατί οι προσκεκλημένοι σας μπορούν να συνδυάσουν το επίσημο ντύσιμό τους με γούνες, παλτό, γάντια και καπέλα! Όπου ναι, μας αρέσει πάρα πολύ!

Γιατί το χρώμα το Χριστουγέννων είναι το κόκκινο και θέλουμε να το εντάξουμε στη διακόσμηση του γάμου μας σε κάθε του μορφή. Από τη νυφική ανθοδέσμη, που φανταζόμαστε να είναι ένα μπουκέτο κόκκινα, πανέμορφα τριαντάφυλλα, τις συνθέσεις των τραπεζιών με τους κορμούς δέντρων και τα γκι, μέχρι την κόκκινη γραβάτα ή το μπορντό παπιγιόν του γαμπρού.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Γιατί έχουμε ξαναπεί ότι όλο αυτό το ταξίδι της οργάνωσης ενός γάμου έχει κάτι από χρυσόσκονη … Τώρα επιβάλλεται να την εντάξετε και στην ατμόσφαιρα του γάμου σας! Από την χρυσοτυπία των γραμμάτων των προσκλητηρίων, το νυφικό, το στολισμό των τραπεζιών και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε…

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Γιατί μας αρέσει το ζεστό κρασί και θα μπορούσατε να το προσφέρετε σαν εναλλακτικό welcome drink! Είναι πολλοί αυτοί που θα το προτιμήσουν και πολλοί αυτοί που θα το χρειαστούν!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Γιατί τις μέρες των Χριστουγέννων είναι πολύ πιθανό ακόμα και να χιονίσει και ως γνωστό, αν τύχει να χιονίζει την ώρα που παντρεύεσαι, σημαίνει μία ζωή γεμάτη ευτυχία!!!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

By Alice

Photo credits: Pinterest

Διαβάστε επίσης

SAVE THE DATE!

Παντρεύομαι!!!!5+1 βήματα για να ξεκινήσεις σωστά!

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Πρωτόκολλο για το προσκλητήριο!!

To Savoir vivre ενός γάμου - Μέρος 1ο

Το Sαvoir vivre ενός γάμου - Μέρος 2ο

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR