Ο προγραμματισμός ενός γάμου είναι δύσκολος, αλλά δεν χρειάζεται να είναι, όχι αν κοιτάτε τα αστέρια. Εάν είστε Καρκίνος αυτός ο οδηγός είναι για σας.

Λοιπόν, τι λένε τα αστέρια για το γάμο σας, μικρά μας συναισθηματικά Καβούρια;

Αυτή η ξεχωριστή μέρα είναι η τέλεια ευκαιρία να αναδείξετε τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς σας! Συμπεριλαμβάνοντας όλους όσους αγαπάτε είναι ταυτόχρονα και ένα τεράστιο κίνητρο πίσω από πολλές από τις αποφάσεις που θα πάρετε, οπότε όσο πιο γρήγορα δεχτείτε το γεγονός ότι πιθανότατα δε θα κάνετε ένα μικρό γάμο, τόσο καλύτερα. Ας μη ξεχνάμε ότι οι Καρκίνοι είναι επιρρεπείς στις μεταβολές της διάθεσής τους, γι 'αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε να αφήσετε το άγχος του προγραμματισμού του γάμου να σας επηρεάσει αρνητικά. Αντ 'αυτού, δείτε το σα μια ευκαιρία να περάστε χρόνο με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς και να μοιραστείτε τον προγραμματισμό με τα νέα και τα παλιά μέλη της οικογένειας σας.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Όσο για το τι σημαίνει αυτό επί της ουσίας για την ημέρα του γάμου σας, είναι ότι αναμένεται να τα κάνετε όλα παραδοσιακά! Από το χώρο, ιδανικά το σπίτι της οικογένειάς σας, μέχρι το φόρεμά σας, ένα φόρεμα που φορούσε η μαμά σας ή η γιαγιά σας... Θα προσπαθήσετε να αναδείξετε την οικογένεια και την αγάπη σας για το κλασικό στυλ και τις λεπτομέρειες από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο μόνο που ίσως παρεκκλίνετε της πορείας σας είναι η γαμήλια τούρτα!

 

Για να δούμε όμως πιο συγκεκριμένα!!

Βέρες-μονόπετρο

Μια παραδοσιακή γυναίκα στην καρδιά, θα προτιμήσετε ένα ανάλογο δαχτυλίδι αρραβώνων. Ένα κλασικό δαχτυλίδι με ένα διαμάντι και πλατίνα ή λευκόχρυσο είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που μπορεί να περάσει και στις επόμενες γενιές. Μπόνους πόντους για μια πέτρα που είναι οικογενειακό κειμήλιο ή ένα vintage κομμάτι.

 

Ημερομηνία γάμου & venue

Εάν το σπίτι της παιδικής σας ηλικίας συμβαίνει να είναι σκηνή βγαλμένη από τα παραμύθια, ξέρετε ήδη πού πρέπει να γίνει αυτός ο εορτασμός. Ένα οικογενειακό σπίτι, ένα εξοχικό που έχετε μνήμες από τις διακοπές σας σαν παιδί ή ακόμα και το σπίτι ενός στενού συγγενή θα είχε νόημα τόσο για την τελετή όσο και για τη δεξίωση της νύφης Καρκίνου. Εάν ένα οικογενειακό σπίτι είναι εκτός  επιλογής, κοιτάξτε νεοκλασσικά ή παλιά βικτοριανά σπίτια ή ένα παραδοσιακό εξοχικό χώρο για να αποκτήσετε την ίδια οικογενειακή αίσθηση. Όσον αφορά την ημερομηνία, ό,τι βολεύει την πλειοψηφία του βασικό αυτό, αλλά αν έπρεπε να διαλέξουμε, θα λέγαμε ότι θα προτιμούσατε ένα φθινοπωρινό γάμο.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Νυφικό

Το νυφικό σας πρέπει να τσεκάρει δύο κουτάκια: Θα πρέπει να είναι κομψό και παραδοσιακό. Θα θελήσετε πιθανότατα να φορέσετε κάτι που έχει περάσει στην οικογένεια από γενιά σε γενιά. Αν συμβεί αυτό, θυμηθείτε ότι έχετε φροντίσει και για το "κάτι δανεικό". Εάν το φόρεμα της μητέρας ή της γιαγιάς σας απλά δεν κάνει, προσανατολιστείτε στα κλασικά στυλ με φούστες σε A γραμμή και λεπτομέρειες δαντέλας.

 

Προσκλητήρια

Όταν φτάνουμε στις προσκλήσεις, εδώ είναι η ευκαιρία σας να γίνετε δημιουργικοί! Μια χειροτεχνία με craft ή ένα χειροποίητο σχέδιο ή κάποιο γούρι που θα θέλατε να συνοδεύει την πρόσκληση σαν αναμνηστικό, ένα είναι ακριβώς στο στυλ σας. Κοιτάξτε σε ρουστίκ σχέδια ή ακόμη και δοκιμάστε το χέρι σας για μια εξολοκλήρου δική σας δημιουργία.

 

Η δεξίωση

Είτε αποφασίσετε να σχεδιάσετε ένα φθινοπωρινό γάμο είτε όχι, δεν πρέπει να αποφεύγετε τα εντυπωσιακά κεντρικά στοιχεία και τα πλούσια, γεμάτα μπουκέτα σε dusty αποχρώσεις. Κρίνους, ηλίανθους και ντάλιες σε βαθιές αποχρώσεις είναι όλα τέλεια και συμβαίνει να είναι μερικά από τα πιο υπέροχα του κήπου. Εάν παντρευτείτε στο σπίτι, θα δείτε τι αναπτύσσεται ήδη στο ακίνητο για να αναπροσαρμόσετε κάποιες από τις αποφάσεις σας.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Γαμήλια τούρτα

Με την πιθανότητα ο αριθμός των επισκεπτών σας να είναι υπερβολικά υψηλός, ξεχάστε τις πολυόροφες τούρτες. Αντ 'αυτού, επιλέξτε ένα διαχειρίσιμο μέγεθος σε ένα σχέδιο που αγαπάτε και στη συνέχεια ζητήστε από τον προμηθευτή σας να ετοιμάσει ένα τεράστιο, νόστιμο γλυκό που μπορεί να κοπεί ξεχωριστά για τους καλεσμένους. Μπόνους πόντους αν επιλέξετε ένα τρελό, εξατομικευμένο σχέδιο στην κορυφή που θα τρελάνει το γαμπρό!

 

Honeymoon

Μια σπιτική αίσθηση και διάθεση ήταν το κυρίαρχο θέμα σε όλο τον γάμο σας, οπότε καλό είναι να το μεταφέρετε και στο μήνα του μέλιτός σας.  Ένα νοικιασμένο σπίτι σε ένα νησί μακριά από όλους, όπου η νύφη Καρκίνος μπορεί να είναι μόνη με το σύζυγό της είναι η ιδανική επιλογή. Και ποιος μπορεί να σας κατηγορήσει ότι θέλετε μια ζεστή, ρομαντική απόδραση; Μετά από την υπερκοινωνικοποίηση ακόμη και με τον τρίτο ξάδερφο της μαμάς σας, είναι κατανοητό ότι θα χρειαστείτε λίγο χρόνο και χώρο για να χαλαρώσετε. Ένα τροπικό ποτό στο χέρι δεν έβλαψε ποτέ!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Inspired from Martha Stewart Weddings

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

5 Top προορισμοί για το μήνα του μέλιτος!!

Μήνας του μέλιτος!!!Πότε να αναχωρήσουμε;;

Πρωτόκολλο για το προσκλητήριο του γάμου!!

Tips για το προσκλητήριο του γάμου!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR