Εάν είστε Παρθένος αυτός ο οδηγός είναι για σας. Για μια νύφη Παρθένο, η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι το κλειδί.

Ενώ άλλοι μπορεί να πελαγώνουν από τον τεράστιο αριθμό πραγμάτων  που πρέπει να ολοκληρωθούν κατά την προετοιμασία του γάμου, εσείς θριαμβεύετε και ευδοκιμείτε σε όλες τις αποφάσεις που βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας. Το άψογο γούστο και οι υψηλές σας απαιτήσεις μπορεί να τρελάνουν ελαφρώς το διοργανωτή του γάμου ή ακόμα και τον εαυτό σας αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει, οπότε αξίζει τον κόπο. Όταν οι καλεσμένοι σας φτάσουν την ημέρα του γάμου, θα αντικρίσουν ακριβώς το όραμα που είχατε στο μυαλό σας από την αρχή μέχρι το τέλος, και οι θετικές τους αντιδράσεις θα μιλάνε από μόνες τους!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Αν και είστε καλά εξοπλισμένοι για να σχεδιάσετε ένα γάμο, μια μικρή καθοδήγηση δεν θα μπορούσε να βλάψει, οπότε δώστε προσοχή στο τι προβλέπουν τα αστέρια για την τελετή και τη δεξίωσή σας. Παρόλο που θα μπορούσατε να οργανώσετε μια άψογη εκδήλωση οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ως σύμβολο της Γης πιθανόν να τείνετε προς την ομορφιά του Φθινοπώρου. Και δεδομένου ότι εκτιμάτε την αλλαγή παραστάσεων γύρω σας, ένας υπαίθριος χώρος ή κάποιος με πολλά παράθυρα είναι αυτό θα πείτε "Δέχομαι!". 

 

Μονόπετρο

Η εξαιρετική σας προσοχή στις λεπτομέρειες ξεκινάει από την αρχή της δέσμευσή σας, δηλαδή από την πρόταση γάμου! Μόνο τα άριστα διαμορφωμένα διαμάντια και τα κλασσικά δεσίματα λευκόχρυσου ή πλατίνας θα κάνουν για μια νύφη της Παρθένου. Γνωρίζοντας τα άψογα standards που έχετε, ο σύντροφός σας θα έχει εξετάσει κάθε πιθανή πέτρα και θα πήγε για την υψηλότερη ποιότητα σε κάθε μία από τις τέσσερις κατηγορίες (χρώμα, κόψιμο, καθαρότητα και καράτια) ή θα σας ζήτησε να συμμετάσχετε στη διαδικασία της αγοράς.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Ημερομηνία γάμου & Venue

Ένας φθινοπωρινός γάμος είναι στα μελλούμενα για μια νύφη της Παρθένου. Με τα φύλλα των δέντρων να αλλάζουν χρώμα  και ο αέρας να γίνεται δροσερός, το Φθινόπωρο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εποχές για να παντρευτείτε αφού το σκηνικό είναι τόσο φυσικά όμορφο, κάτι που πιθανόν θα αναγνωρίσετε ως ζώδιο της Γης. Αν τελικά δεν αποφασίσετε να το γιορτάσετε σε έναν υπαίθριο χώρο, τότε προβλέπεται ένας σεμνός, μινιμαλιστικός χώρος με πολλά παράθυρα που ακόμα θα σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή την ομορφιά και με το παραπάνω.

 

Νυφικό

Ως ένα ζώδιο αν μη τι άλλο πρακτικό η νύφη Παρθένος, θα επιλέξετε ένα κομψό, όχι φασαριόζικο νυφικό που αντανακλά την προσωπική αίσθηση του στυλ σας. Μην συγχέετε όμως αυτή την περιγραφή με κάποιο βαρετό φόρεμα. Είναι βέβαιο ότι θα επιλέξετε κάτι που ναι μεν είναι απλό αλλά θα το αναδείξετε με τον πιο εκπληκτικό τρόπο και θα γυρίσετε πολλά κεφάλια τη μεγάλη σας μέρα!

 

Προσκλητήρια

Η επιλογή της πρόσκλησης θα είναι μια άσκηση μινιμαλισμού. Πιθανόν θα επιλέξετε μια λευκή πρόσκληση με πολύ κομψές λεπτομέρειες σε παστέλ και άφθονο κενό χώρο.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Δεξίωση

Συμβολίζοντας την αφοσίωση και την ταπεινοφροσύνη, τα λευκά κρίνα θα είναι το λουλούδι που θα χαρακτηρίσει τα κεντρικά στοιχεία της δεξίωσης της νύφης της Παρθένου. Το υπόλοιπο της διακόσμησης σας θα ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα, μια κατά κανόνα λευκή υποδοχή με στοχαστικές αναδύσεις χρωμάτων που υποδηλώνουν έναν αέρα πολυπλοκότητας και επιτήδευσης.

 

Γαμήλια τούρτα

Ως άτομο που έχει πάντα στο νου του την ευεξία, η νύφη Παρθένος θα επιλέξει πιθανώς ένα γαμήλιο κέικ που θα είναι περισσότερο θρεπτικό παρά ενοχικά απολαυστικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι απολύτως νόστιμο όμως! Είτε πρόκειται για μια γέμιση με βιολογικά φρούτα είτε για ένα γλυκό χωρίς γλουτένη, δεν θα υπολογίσετε κανένα τίμημα για να βεβαιωθείτε ότι το επιδόρπιό σας θα είναι εξαιρετικά νόστιμο.

 

Honeymoon

Τώρα που τελείωσε η μεγάλη αυτή μέρα, πού θα πάτε τα δυο σας; Μια απομονωμένη παραλία όπου υπάρχουν διάφορα spa, ιαματικά λουτρά και άλλα καταφύγια, αποτελεί τον ιδανικό μήνα του μέλιτος. Μην αφήσετε την πρακτικότητά σας να οδηγήσει στο ταξίδι.. σπαταλήστε  στις εκδρομές και την επιπλέον διασκέδαση! Το αξίζετε!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Inspired from MSW

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

5 Top προορισμοί για το μήνα του μέλιτος!!

Μήνας του μέλιτος!!!Πότε να αναχωρήσουμε;;

Πρωτόκολλο για το προσκλητήριο του γάμου!!

Tips για το προσκλητήριο του γάμου!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR