Ως νύφη Τοξότης, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι είστε ιδιαιτέρως δυναμική και ενεργητική για το απλά "ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας".

Με τη μεταδοτική σας αισιοδοξία και την αγάπη σας για ταξίδια, αν υπάρχει ένα ζώδιο που προβλέπεται να κάνει έναν γάμο με προορισμό, αυτό είστε εσείς. Οι πιθανότητες λένε ότι ήδη μοιράζεστε αυτό το γεγονός με οποιονδήποτε και όσους είναι πρόθυμοι να ακούσει πολύ πριν υπάρξει το δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλό σας, οπότε η εξέλιξη δεν θα αποτελέσει έκπληξη ούτε για τους συγγενείς σας ούτε και για τον μέλλοντα σύζυγό σας. 

 

Μονόπετρο

Ίσως να είναι ένα ρουμπίνι, ένα σμαράγδι, ή ένα έξοχο ζαφείρι τύπου Kate Middleton. Σε ό,τι και αν καταλήξετε, το συμπέρασμα είναι ότι δεν επιθυμείτε το κλασικό διαμάντι στο δάχτυλό σας.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Ημερομηνία γάμου & Venue

Οποτεδήποτε και οπουδήποτε είναι πιθανότατα η ακριβέστερη πρόβλεψη που μπορούμε να κάνουμε, αλλά χάριν ακρίβειας, πιστεύουμε ότι πιθανότατα θα επιλέξετε να σχεδιάσετε έναν ταξιδιάρικο γάμο σε μια περιοχή που μιλάει στο ελεύθερο πνεύμα και το κέφι σας. Με την προσοχή σας στη μεγάλη εικόνα, ο προγραμματισμός μιας τελετής χωρίς πολλή φασαρία σημαίνει ότι τουλάχιστον δεν θα μπλοκαριστεί από το ένα πράγμα που μισείτε περισσότερο: τις λεπτομέρειες. Ενώ δεν θα περιμένετε για μια συγκεκριμένη ημερομηνία να είναι διαθέσιμη, βλέπουμε το Καλοκαίρι ή το Φθινόπωρο ως τις πιο πιθανές εποχές για το γάμο σας.

 

Νυφικό

Είτε πρόκειται για ένα απροσδόκητο χρώμα νυφικού, είτε για ένα όχι τόσο παραδοσιακό ντεσέν ή ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που κρύβονται από κάτω, διασκεδαστικό και φρέσκο θα είναι το στυλ σας την ημέρα του γάμου σας. Αποσπώμενες φούστες, ή ουρές μοντέρνα σχέδια και ασυνήθιστα αξεσουάρ όλα παίζουν δυνατά!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Προσκλητήρια

Δε θα υπάρξουν αποπνικτικές τυπικότητες εδώ. Αν μπορούσαν κομφετί και σερπατίνες να πετάγονται από τις προσκλήσεις σας, θα το κάνατε! Θα γίνει ένα party με όλη τη σημασία της λέξης και η γαμήλια πρόσκληση θα είναι η πρώτη ένδειξη για τους καλεσμένους ότι είναι κάτι που δεν θα θέλουν να χάσουν!

 

Wedding Party

Όπου κι αν αποφασίσετε να παντρευτείτε, ο χώρος σας θα είναι το σημείο όπου τους κανόνες τους φτιάχνετε εσείς! Όσο για το decor, τα κεντρικά στοιχεία θα είναι τόσο πολύχρωμα και πολυποίκιλα όπως κι εσείς, όπως μια σύνθεση αγριολούλουδων ή από άνθη του κήπου.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Γαμήλια τούρτα

Τι τούρτα; Τα cupcakes είναι περισσότερο στα κυβικά σας, ειδικά όταν είναι διακοσμημένα με πολύχρωμα σχέδια ή ίσως ακόμα και φωτογραφίες από εσάς και το γαμπρό. Ό, τι χρειαστεί για να σας κάνει να χαμογελάτε ενώ βυθίζετε τα δόντια σας σε μια γλυκιά απόλαυση είναι ο τρόπος για να επιλέξετε!

 

Honeymoon

Πιθανόν να είναι ένα ταξίδι πολλών διαφορετικών προορισμών! Προτείνουμε να ξεκινήσετε το μήνα του μέλιτος σας με τρόπο που πραγματικά συγκεντρώνει την αγάπη σας για ελευθερία και έναν ανοιχτό ορίζοντα μπροστά σας: Μια νύφη Τοξότης μπορεί να ξεκινήσει με μοτοσικλέτα από την έρημο Μαχάβι και να φτάσει στην Καλιφόρνια. Από εκεί και πέρα ο κόσμος είναι δικό σας!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Inspired from MSW

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

5 Top προορισμοί για το μήνα του μέλιτος!!

Μήνας του μέλιτος!!!Πότε να αναχωρήσουμε;;

Πρωτόκολλο για το προσκλητήριο του γάμου!!

Tips για το προσκλητήριο του γάμου!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR