Ένας μεγάλος ονειροπόλος στην καρδιά, ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο για τη νύφη Υδροχόο.

Συχνά απρόβλεπτες, λίγοι από τους καλεσμένους σας θα ξέρουν τι να περιμένουν από εσάς ως νύφη, από το τι θα φορέσετε και που θα γίνει ο γάμος μέχρι ποιο θα είναι το γενικό θέμα ή η γεύση και το σχέδιο της τούρτας σας, θα είναι όλα ένα μυστήριο. Ακόμα και σε εκείνους που σας γνωρίζουν καλύτερα θα είναι δύσκολο να μαντέψουν τι θέλετε! Εσείς, ωστόσο, θα έχετε ένα απίστευτα ξεκάθαρο όραμα! Και χάρη στην αγάπη σας για το κοινό καλό, ένα πράγμα είναι σίγουρο: ο δικός σας θα είναι ένας γάμος όπου όλοι είναι γραφτό να περάσουν καταπληκτικά!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Εάν δεν σχεδιάζετε έναν γάμο σε κάποιο προορισμό, αναμένεται ότι θα επιλέξετε μια ημερομηνία για το Φθινόπωρο ή το Χειμώνα. Όπου και αν παντρευτείτε, θα περιβάλλεστε από κοντινούς και αγαπημένους φίλους. Όσον αφορά στη διακόσμηση, θα διαλέξετε να κινηθείτε ισομερώς τόσο σε παλιομοδίτικες όσο και σε σύγχρονες ιδέες. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Κανείς δεν θα μπορεί να προβλέψει τι έχετε προγραμματίσει!

 

Μονόπετρο

Μόνο το μοναδικό σχήμα διαμαντιού, σαν δάκρυ, όπως το Marquise, με λευκόχρυσο δέσιμο θα κάνει για την Υδροχόο. Δεν θέλετε τίποτα που να έχετε ξαναδεί πριν, γεγονός που το καθιστά αρκετά δύσκολο για έναν σύντροφο να επιλέξει το σωστό. Φροντίστε να τον οδηγήσετε προς τη σωστή κατεύθυνση με καλά τοποθετημένες ενδείξεις ή φωτογραφίες ή με τη βοήθεια της καλύτερης σας φίλης, την κατάλληλη στιγμή!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Ημερομηνία γάμου & Venue

Για τις περισσότερες νύφες Υδροχόους, η εποχή θα εξαρτηθεί από το πού θα αποφασίσουν ότι θέλουν να κάνουν το γάμο τους. Αν τελικά επιλέξετε να παντρευτείτε μακριά από το σπίτι, θα είναι σε μια σημαντική περιοχή με νόημα και άφθονη ιστορία. Αλλά σε περίπτωση που αποφασίσετε να μείνετε κοντά στο σπίτι, τότε θα να είναι ένας γάμος για το Φθινόπωρο ή το Χειμώνα.

 

Νυφικό

Η αλήθεια είναι ότι το τέλειο νυφικό σας απλά δεν υπάρχει, γι 'αυτό θα πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και θα φτιάξετε ένα στα μέτρα σας, σε ένα ατελιέ που εμπιστεύεστε και που θα έχει όλα όσα θέλετε. Εμπνευσμένο από vintage νυφικά με περίτεχνα μανίκια και κεντημένες πέτρες, το φόρεμά σας προορίζεται να είναι μοναδικό, όπως εσείς.

 

Προσκλητήρια

Εδώ η πρακτικότητα κερδίζει την τυπικότητα και προβλέπουμε ότι θα επιλέξετε μια πρόσκληση με ένα απλό και όμορφο σχέδιο. Ίσως τις στείλετε και ηλεκτρονικά!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Wedding Party

Είτε παντρεύεστε σε ένα απομακρυσμένο τοπίο είτε κοντά στο σπίτι, θα επιλέξετε ένα μέρος που μεταφέρει τους επισκέπτες σας σε άλλο τόπο και χρόνο. Όλα παίζουν, ένα κάστρο, ένα διάσημο ορόσημο, ή ένα αρχαίο δάσος! Όπου κι αν είναι, τα floral κεντρικά στοιχεία θα είναι απόδειξη για το μοντέρνο στυλ σας και το άψογο γούστο σας.

 

Γαμήλια τούρτα

Δεν θα έχετε μία κλασσική πολυόροφη τούρτα. Ένα δυνατό θέμα, ένα μοναδικό σχήμα ή μια τολμηρή γεύση θα εξασφαλίσουν ότι οι καλεσμένοι σας θα εντυπωσιαστούν από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

Honeymoon

Ο ονειρεμένος σας προορισμός για το μήνα του μέλιτος δεν θα βρεθεί σε καμία από τις λίστες με τα πιο δημοφιλή ταξίδια του κόσμου. Αντί αυτού, θα επισκεφτείτε ένα μοναδικό σημείο που εσείς και ο σύντροφός σας ονειρεύεστε εδώ και χρόνια. Θα είναι κάπου εκτός των συνηθισμένων, όπως το περίφημο Game of Thrones Ice Hotel!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

 

Inspired from MSW

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

Κριός!!Τι λέει το ζώδιό σου για το στυλ του γάμου!

5 Top προορισμοί για το μήνα του μέλιτος!!

Μήνας του μέλιτος!!!Πότε να αναχωρήσουμε;;

Πρωτόκολλο για το προσκλητήριο του γάμου!!

Tips για το προσκλητήριο του γάμου!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR