• Βρίσκεστε εδώ:
  • Blog
10 pagides gia na apofygeis sto gamo sou

Ξεκινήσατε με κέφι και την καλύτερη διάθεση να οργανώσετε το γάμο σας! Εκτός από αυτά που έχετε ήδη σκεφτεί υπάρχουν και κάποιες παγίδες στις οποίες δεν θα θέλαμε να πέσετε μέσα για αυτό το λόγο και σας τις αποκαλύπτουμε!!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Πρόταση γάμου

Πριν αναρτήσεις την φωτογραφία του πολυπόθητου δαχτυλιδιού στα social media, φρόντισε να ενημερώσεις τους γονείς και τυχόν αδέλφια για την πρόταση γάμου που δέχθηκες από τον καλό σου.

 

Νυφικό

Ξέρουμε, η αμέσως επόμενη κίνηση σας κορίτσια είναι να ξεκινήσετε να κλείνετε ραντεβού για πρόβα νυφικού. Επειδή μόλις έγινε η πρόταση προφανώς έχετε άπλετο χρόνο μπροστά σας, οπότε το νυφικό δεν θα πρέπει να είναι στις προτεραιότητές σας. Ξεκινήστε κλείνοντας την ημερομηνία του γάμου.

 

Δίαιτα

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο πολλά ζευγάρια ενόψει του γάμου να ξεκινούν εξαντλητικές δίαιτες την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να φτάνουν την ημέρα του γάμου εξουθενωμένοι και χωρίς δυνάμεις. Είναι προτιμότερο εάν πιστεύετε ότι θα χρειαστεί να χαθούν κάποια κιλάκια, λίγους μήνες πριν το γάμο να ξεκινήσετε διατροφή, ιδανικά με τις οδηγίες ενός ειδικού, έτσι δε θα στερηθείτε τη φρεσκάδα, τη λάμψη και την ενέργεια που απαιτεί η μέρα εκείνη και θα είστε κυρίως κομψοί.

 

Bridal look

Πιστέψτε μας, η ημέρα του γάμου δεν είναι η στιγμή για να πρωτοτυπήσετε! Οπότε θα έχετε φροντίσει έστω μια φορά να έχετε κάνει από μια πρόβα στα μαλλιά και μια στο μακιγιάζ έτσι ώστε να μην έχετε εκπλήξεις την τελευταία στιγμή. Εκείνη την ημέρα θέλετε να είστε ο εαυτός σας στην πιο όμορφη εκδοχή του!!

 

Bridal preparation

Επειδή η προετοιμασία της νύφης μπορεί να επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις φροντίστε να εξασφαλίστε το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται. Συνεννοηθείτε με τον make up artist, τον κομμωτή και το φωτογράφο για το πόσο χρόνο θα χρειαστούν από εσάς και υπολογίστε 1-2 ώρες νωρίτερα να ξεκινήσει η προετοιμασία σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας θυμηθείτε…

 

Wedding details

Μόλις ξεκινήσεις την έρευνα αγοράς για το γάμο σου θα ανακαλύψεις ότι η πληροφορία που θα λάβεις μπορεί να είναι και μη διαχειρίσιμη!! Επιπλέον θα σου έρθουν στο μυαλό εικόνες από όλους τους γάμους που πήγες πρόσφατα. Μην πέσεις στην παγίδα να δεις από κοντά όλα αυτά που θα βρεις στο internet ή να κάνεις κάτι παρόμοιο με αυτό που είδες στο γάμου ενός φίλου. Ξεκίνα με το concept που σε αντιπροσωπεύει και εμπλούτισέ το με τις τάσεις της εποχής.

 

Last minute chaos …

Η οργάνωση είναι το Α και το Ω. Έτσι λοιπόν οι λεπτομέρειες που διευθετούνται τελευταία στιγμή είναι πολλές και ικανές να δημιουργήσουν χάος! Για αυτό το λόγο φρόντισε να είναι όλα οργανωμένα όπως πρέπει και να έχεις μοιράσει αρμοδιότητες στα κατάλληλα άτομα, αν δεν έχεις προσλάβει Wedding Planner!

 

Αναμονή καλεσμένων ...

Δώστε σημασία στο χρόνο που μεσολαβεί από το τέλος του μυστηρίου έως τη δεξίωση. Είναι σημαντικό να μην αφήσετε τους καλεσμένους σας να σας περιμένουν πολλή ώρα στο χώρο της δεξίωσης. Το ξέρουμε ότι δεν έχετε την αίσθηση του χρόνου και θα ξεχαστείτε χαιρετώντας, θα βγάλετε φωτογραφίες με τους αγαπημένους σας μετά το μυστήριο και θα θέλετε να ξεκουραστείτε, όμως κινδυνεύετε να σαμποτάρετε το δικό σας πάρτυ αργώντας να εμφανιστείτε, κουράζοντας τους καλεσμένους σας!

 

Σχεδιάγραμμα τραπεζιών

Τελευταίο αλλά σημαντικό, η διάταξη των τραπεζιών είναι μια πολύπλοκη διαδικασία και σε ορισμένες περιπτώσεις που οι καλεσμένοι είναι πολλοί χρειάζεται μαεστρικούς χειρισμούς. Αφήστε του γονείς να επιληφθούν τις ιδιαιτερότητες της κάθε οικογένειας, διευθετώντας τις θείες που δεν πολυσυμπαθιούνται, το θείο που θέλει την πρωτοκαθεδρία, τον κουμπάρο που σας αγαπά τόοοοσο πολύ και εσείς ασχοληθείτε με παρέες που τυχόν δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, με το ζευγάρι των φίλων σας που χώρισε αλλά τυχαίνει να παρευρίσκονται και οι δύο στο γάμο σας και τους χορευταράδες φίλους σας που θα πρέπει να είναι δίπλα στην πίστα.

 

 

Καλή αρχή!!!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

By Alice

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

Γάμος & τάσεις για 2018

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR