• Βρίσκεστε εδώ:
  • Blog

Σε μια μαγική τοποθεσία, με θέα που κόβει την ανάσα, το πολυτελές ξενοδοχείο White Rocks Hotel & Bungalows είναι ο απόλυτος προορισμός για τον μήνα του μέλιτος που ονειρεύεστε!

Μετά από όλη την ένταση των προετοιμασιών και την πραγματοποίηση του γάμου σίγουρα το μόνο που θέλετε είναι να αποδράσετε και να απολαύσετε στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης με τον σύντροφο της ζωής σας!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το πολυτελές  ξενοδοχείο White Rocks Hotel & Bungalows στο πιο όμορφο σημείο της Κεφαλονιάς.

Το ξενοδοχείο περιστοιχίζεται από πανέμορφες φυσικές ακτές, ενώ το επίπεδο και η ποιότητα των υπηρεσιών του είναι μεταξύ των κορυφαίων στο νησί.

Νιώστε την απόλυτη χαλάρωση στις υπερπολυτελείς σουίτες του συγκροτήματος  όπου μπορείτε να απομονωθείτε. Αφήστε το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου να σας περιποιηθεί και εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές υπηρεσίες που τόσο πρόθυμα μπορούν να σας παρέχουν. Αυτές μπορεί να είναι είτε ένα ρομαντικό δείπνο στην βεράντα της σουίτας σας με θέα το απέραντο γαλάζιο, είτε ένα μασάζ για δυο στην παραλία, είτε ακόμα και κάτι πιο δραστήριο καθώς μπορούν να οργανωθούν δραστηριότητες σε όλο το νησί σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες αυτού και πολλές ακόμα επιλογές.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Να σημειώσουμε ότι το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτική πανέμορφη παραλία που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ηρεμία, ειδικά αν το επιλέξετε σε high season περίοδο.

 

Δείτε εδώ το ξενοδοχείο White Rocks Hotel & Bungalows !!!

 

Καλό σας ταξίδι!!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

By Katiana

 

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

5 Top προορισμοί για το μήνα του μέλιτος!!

Μήνας του μέλιτος!!!Πότε να αναχωρήσουμε;;

Γάμος & τάσεις 2019!!!

Living Coral-Το χρώμα του 2019!!

Πρωτόκολλο για το προσκλητήριο του γάμου!!

Tips για το προσκλητήριο του γάμου!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR