• Βρίσκεστε εδώ:
  • Blog

Οι γάμοι του 2021 έρχονται να συναντήσουν τη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε η πανδημία. Με αισιοδοξία, χαμόγελα και σε ετοιμότητα διότι πολλά μπορεί να ανατραπούν εμείς λέμε να ξεκινήσετε να οργανώνετε το γάμος σας!!

Δείτε 7 λόγους που απαντούν στο γιατί να οργανώσετε το γάμο σας αυτό το χρόνο!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Ένας γάμος που έχει πάρει ήδη αναβολή!

Πολλά ζευγάρια έχουν ήδη αναβάλει το γάμο τους μια φορά λόγω της πανδημίας και δε θέλουν να περιμένουν άλλο. Έτσι κι αλλιώς όλοι μας είμαστε εξοικειωμένοι με τη νέα πραγματικότητα, οπότε do it!

 

Γάμος & Βάφτιση

Στην περίπτωση αυτή δίνετε μια προτεραιότητα στη βάπτιση λόγω του ότι τα μωράκι σας μεγαλώνει, οπότε πόσο θα το αναβάλλετε; Γιατί λοιπόν να μην  οργανώσετε και τα δύο μυστήρια μαζί; Do it!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Λίγοι καλεσμένοι

Είναι πολύ πιθανό να υποχρεωθούμε να περιορίσουμε τους καλεσμένους μας στους γάμους του 2021! Τι πιο ωραίο από το να έχουμε λίγους και καλούς; Ναι μας αρέσουν πολύ οι γάμοι μόνο με τους αγαπημένους μας, αυτούς που θέλουμε πραγματικά να δούμε δίπλα μας! Χωρίς δεύτερες σκέψεις do it!

 

Οι επαγγελματίες του γάμου έχουν την εμπειρία!

Οι επαγγελματίες του γάμου είχαν το χρόνο να μελετήσουν την κατάσταση και να προσαρμόσουν τις υπηρεσίες τους στη νέα πραγματικότητα, έτσι θα υπάρχει μέριμνα και ευελιξία προκειμένου να γίνει ένας γάμος με την απαιτούμενη ασφάλεια για όλους, οπότε do it!

 

Plan B

Είναι σημαντικό στην περίπτωση που κάτι πάει πολύ στραβά να υπάρχει η ευελιξία και η ετοιμότητα από τους επαγγελματίες να μπορεί όλη η εκδήλωση να μεταφερθεί χρονικά χωρίς να επωμίζεστε μεγάλες οικονομικές επιβαρύνσεις! Γνωρίζουμε ότι όλοι έχουν ετοιμάσει εναλλακτικές λύσεις οπότε, do it!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Γάμος σε νησί

Είναι ευκαιρία για όσους ονειρεύονταν να κάνουν το γάμο τους στο αγαπημένο τους νησί, να ξεκινήσουν να το οργανώνουν! Λόγω του ότι τα περισσότερα νησιά είναι λιγότερο επιβαρυμένα, άρα ένα πρόσφορο έδαφος να γίνει ένας γάμος με μεγαλύτερη ασφάλεια!

 

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός...

Τέλος οι παράφορα ερωτευμένοι που δε βλέπουν την ώρα να παντρευτούν και να ενώσουν τις ζωές τους, δεν έχουν παρά να πάρουν το ρίσκο και να το οργανώσουν!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Kisses

Alice

 

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

Digital πρόβα νυφικού!!

Bridal Spa at home!!

Tips Διακόσμησης του χώρου για την προετοιμασία της νύφης!

Περιποίηση Νύφης στο Σπίτι!

9 tips για την καλύτερη επιλογή νυφικού!!

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου