prova gampriatikou koustoumiou

Το ανδρικό κουστούμι ορίζεται από 3 στοιχεία: Ύφασμα, ράψιμο, γραμμή. Μπορείτε να τα έχετε όλα στο γαμπριάτικο κουστούμι σας, όποια απόφαση και να πάρετε!

Ας δούμε τις εναλλακτικές!!

Έτοιμο κουστούμι

Έχετε το ιδανικό ανδρικό σώμα για κουστούμι (αυτοί που το έχουν το ξέρουν), γνωρίζετε ποιος είναι ο σχεδιαστής  ή η εταιρεία που σας ταιριάζει τότε είστε από τους πολύ τυχερούς γαμπρούς που θα κάνετε μια βόλτα για να βρείτε το χρώμα του κουστουμιού που επιθυμείτε να φορέσετε εκείνη την ημέρα! Σειρά έχουν τα αξεσουάρ!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Tailor made suit

Έχετε ένα σώμα με κάποιες ιδιαιτερότητες, είστε ο γαμπρός που θέλει να το ζήσει, είστε ο τύπος του άνδρα που έτσι έχει συνηθίσει να κάνει, όλοι αυτοί είναι πολύ σημαντικοί λόγοι για να αποφασίσετε να ράψετε το κουστούμι του γάμου σας! Είναι μια αξέχαστη εμπειρία, την οποία αξίζει να μοιραστείτε με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας και τους κολλητούς σας, θα επιλέξετε το ύφασμα και το χρώμα που θέλετε και το κουστούμι του γάμου σας θα ραφτεί για να αναδείξει την ωραιότερη εκδοχή σας!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Ημιέτοιμο κουστούμι

Είναι μία επιλογή πιο κοντά στο tailor made suit, ενδεχομένως πιο οικονομική και πιο γρήγορη, αφού υπάρχει ήδη η βάση του κουστουμιού έτοιμη, η οποία προσαρμόζεται στο εκάστοτε ανδρικό σώμα! Και επειδή οι εταιρείες και οι σχεδιαστές γνωρίζουν ότι ένα ημιέτοιμο κουστούμι ενδεχομένως να ντύσει έναν γαμπρό φροντίζουν να χρησιμοποιούν τα κατάλληλα υφάσματα και να παρέχουν πολλές επιλογές!

 

Η επιλογή είναι δική σας, η αλήθεια είναι μια, εκείνο το βράδυ θα είστε ο πρωταγωνιστής!!

Απολαύστε το και μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

By Evelina

Photo credits: Photografia by VOI-NOI

Διαβάστε επίσης

7 αξεσουάρ που θα απογειώσουν την εμφάνιση του γαμπρού!

Περιποίηση Γαμπρού στο Σπίτι!

Wedding Bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

Γάμος & τάσεις για 2018

SAVE THE DATE!

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR