koumbaroi kai imera tou gamou

Η ημέρα έφτασε!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Προετοιμασία της νύφης

Αφού ετοιμαστείς πρέπει να πας από το σπίτι της νύφης. Σίγουρα η κουμπάρα πρέπει να είναι πιο νωρίς στην εκκλησία για τα διαδικαστικά, όμως αν υπάρχει δεύτερος κουμπάρος και μάλιστα άντρας, άσε να πάει εκείνος και λογικά μαζί με το γαμπρό, αν όχι, φύγε εσύ από το σπίτι της νύφης ένα τέταρτο νωρίτερα, σε κάθε περίπτωση πρέπει να περάσεις από το νυφόσπιτο! Το άγχος της νύφης έχει κορυφωθεί και έχει ανάγκη από εσένα να εγκρίνεις τη συνολική παρουσία της μαλλιά και μακιγιάζ και κυρίως να της προσφέρεις ηρεμία. Βοηθάς στο να φορέσει το νυφικό της και βγάλτε ατέλειωτες φωτογραφίες, χαρούμενες, αστείες, συγκινητικές, στημένες, τα πάντα! Αυτές μένουν μαζί με τις αναμνήσεις φυσικά.

Tip ετοίμασε και πάρε μαζί σου το bridal emergency kit, που θα περιλαμβάνει από το κραγιόν της και το ρουζ της μέχρι βελόνα με άσπρη κλωστή και τσιμπιδάκια. 

 

Στέφανα και βέρες

Συνεννοηθείτε μεταξύ σας από πριν ποιος θα τα μεταφέρει στην εκκλησία. Δεν είναι απαραίτητο να τα πας εσύ, μπορεί να τα πάει κάποιος συγγενής, ο γαμπρός, ο έτερος κουμπάρος αν υπάρχει, ο wedding planner. Αν υπάρχει και δεύτερος κουμπάρος καλό θα ήταν να έχετε συμφωνήσει από πριν ποιος θα αλλάξει τα στέφανα και ποιος τις βέρες για να αποφευχθούν μπερδέματα την τελευταία στιγμή. Εδικά για τα στέφανα κάνε μία πρόβα στο σπίτι, βιντεάκια στο youtube θα βοηθήσουν ακόμα και συμβουλές από φίλες που έχουν ήδη παντρέψει. 

 

Η ψυχή του party

Κουμπάρα = Χορός.

Πρέπει να ξεσηκώσεις τον κόσμο και να κρατήσεις αμείωτο το κέφι. Πρέπει να είσαι χαρούμενη, να γελάς και να το ευχαριστηθείς όσο το ζευγάρι! Δεν θέλουμε σοβαροφανείς κουμπάρες και ακόμα και αν είσαι από τις κοπέλες που δεν χορεύουν πολύ, ένα καλαματιανό για το χατίρι της φίλης σου θα το «σύρεις»! 

 

Το δώρο

Υπάρχουν περιπτώσεις ζευγαριών που λένε πως δεν θέλουν δώρο από τον κουμπάρο και δώρο είναι όλα αυτά που αγόρασαν για το γάμο. Και έτσι να είναι όμως, δώρο θα κάνεις, ό,τι μπορεί η καθεμία, αρκεί να είναι με πολλή αγάπη και να συνοδεύεται από μία κάρτα με ευχές! 

 

Μετά το γάμο…

Εννοείται πως οι κουμπάροι βρίσκονται δίπλα στο ζευγάρι σε όλες τις χαρούμενες και μη στιγμές, να το στηρίζουν, όπως αντίστοιχα και το μελλόνυμφο ζευγάρι προς τους κουμπάρους, αφού πλέον δεν σας συνδέουν μόνο δεσμοί φιλίας αλλά και κουμπαριάς! 

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Kisses 

Evita 

 

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

Διαβάστε επίσης

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

Παντρεύομαι!!!!5+1 βήματα για να ξεκινήσεις σωστά!

Γάμος & τάσεις για 2018

10 + 1 τάσεις για το νυφικό του 2018

SAVE THE DATE!

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR